Oglasno sporočilo
Objavljeno: 4.5.2020 09:46

Varnost plačilnih in bančnih mobilnih aplikacij

Kibernetske nevarnosti in zlonamerna programska oprema sta v finančnem sektorju v porastu. V časih vsesplošne uporabe mobilnih telefonov je zato potrebna celovita varnostna zaščita. Promon SHIELD™ zagotavlja varnost, ki jo potrebujete za ohranitev in izboljšanje vašega poslovnega ugleda.

Premagajte osredotočene napade

Promon SHIELD™ proaktivno ščiti vaše aplikacije pred zlonamerno programsko opremo in osredotočenimi napadi ter omogoča varno izvajanje mobilnih aplikacij, tudi na zelo okuženih napravah.

Ostanite skladni

Promon SHIELD™ je skladen z mednarodnima standardoma PSD2 in GDPR in deluje na različnih platformah.

Hitra integracija

Promon SHIELD™ zagotavlja avtomatiziran integracijski postopek. Po integraciji pregleda poslovno logiko, dogodke in tok podatkov skozi aplikacijo, nato pa se veže na obstoječo programsko kodo. To omogoča podjetjem, da objavijo varnostno zaščitene aplikacije, ne da bi to vplivalo na čas razvoja.

Pridobite celovito zaščito

Promon SHIELD™ zaščiti vaše aplikacije pred statistično analizo in prikrije izvorno kodo. S tem prepreči napadalcem vpogled v strukturo vaših aplikacij, ter jim prepreči možnost izkuščenja programske kode ali izkoriščanja ranljivosti. Poleg tega Promon SHIELD™ zazna in prepreči tudi dinamično analizo v realnem času napada.

Podjetje Mojdenar IT d. o. o. za slovenski trg trži programsko orodje Promon SHIELD™. Več informacij o zaščiti mobilnih aplikacij in brezplačni prezentaciji najdete tukaj.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji