Objavljeno: 27.8.2010

Viewsonic stavi na 3D

Pri Viewsonicu so kot kaže prepričani, da bo 3D zajem in prikaz posnetkov v bodoče eden največjih magnetov za nakup naprav zabavne elektronike, zato za sejem IFA v Berlinu napovedujejo kar štiri različne izdelke s tega področja. Med najavljenimi izdelki so 3D video kamera z zmožnostjo snemanja v visoki ločljivosti 720p in z vgrajenim zaslonom, ki bo zmogel prikazati 3D posnetke tudi brez uporabe namenskih očal.

Poleg video kamere naj bi Viewsonic predstavil še 3D fotoaparat, žepni televizor z možnostjo prikaza 3D posnetkov ter foto okvir, ki bo prav tako nudil prikaz v treh razsežnostih. V vseh teh primerih bo ogled mogoč brez namenskih očal. Ostale tehnične lastnosti so za zdaj še zavite v tančico skrivnosti, napovedano pa je, da bodo cene nadvse privlačne. Video kamera naj bi tako stala le okoli 300 dolarjev.

Viewsonic se na sejmu IFA podaja tudi na področje tabličnih računalnikov. Ob obstoječem nekoliko večjem modelu z 10-palčnim zaslonom bo zdaj na vrsti 7-palčni model z vmesniki Wi-Fi in 3G, ki bo zasnovan na platformi Android.

http://www.viewsonic.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji