Objavljeno: 26.5.2004

Vodafone Live! tekmuje z Mobitelovim Planetom

Operaterji mobilnih omrežij skupine Mobilkom Austria, s katero sodeluje tudi slovenski operater Si.mobil, bodo 3. junija hkrati uvedli storitev Vodafone Live!, ki omogoča hiter in enostaven dostop do storitev s pomočjo ikon v uporabniškem menuju. Predstavili so tudi nove telefone in ugodnosti za uporabnike. Vodafone Live! Je bil doslej na voljo uporabnikom v 16 državah, sedaj je teh 19.

Vodafone live! je splet globalnih in krajevnih vsebin - za krajevne bodo v bodoče skrbeli domači ponudniki vsebin, med drugim tudi RTV Slovenija, časnik Finance, Mojdenar.com, Delo revije, AMZS in FHM, poleg tega bodo uporabniki lahko izbirali med najnovejšimi igrami, melodijami, ozadji in logotipi najbolj uveljavljenih svetovnih ponudnikov vsebin. Portal omogoča enostaven prenos, dostop pa je brezplačen - Si.mobil bo obračunal le prenos podatkov v omrežju GPRS ter seveda plačljive vsebine (igre, melodije, ozadja, animacije, naročila na novice ter nasvete za življenjski slog.

Obenem so predstavili tudi dva nova telefona, prilagojena za Vodafone Life! - Sharp GX-20 in Motorola V525 naj bi z dobrim zaslonom, zvočnimi učinki, vgrajenim fotoaparatom in tipko za hitri dostop do portala poskrbela za zadovoljstvo uporabnikov.

http://www.simobil.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji