Objavljeno: 17.9.2008

Vsestranski Logitech Z-5

Logitech na področju računalniških zvočnikov ni novinec, prav nasprotno, podjetje je v zadnjih letih predstavilo precej rešitev, ki so ga postavile v sam vrh proizvajalcev tovrstne opreme. Logitechovi inženirji pa še naprej pridno inovirajo in tako bomo konec meseca deležni novega stereo sistema Z-5. Njegova posebnost je oddajanje zvoka v vse smeri.

Za razliko od običajnih računalniških zvočnikov, ki usmerjajo zvok v samo eno smer, uporabljajo zvočniki Logitech Z-5 vsesmerno akustiko, ki ustvarja bistveno bolj obseženo, 360-stopinjsko zvočno polje s kakovostnejšim signalom – še posebej dobrodošla lastnost, če pogosto premikamo vaš prenosni računalnik po stanovanju ali pisarni. Inovativna zvočniška tehnologija, ki smo jo do sedaj lahko zasledili le v dragih sistemih hišnega kina, imenovana vsesmerna akustika, uporablja v zvočnikih Logitech Z-5 naprej in vzvratno potiskajoče gonilnike, zaradi doseganja enakomerne reprodukcije zvoka v vseh smereh.

Zvočniški par iz kompleta Logitech Z-5 se na osebni ali prenosni računalnik preprosto priklopi preko USB-vmesnika iz katerega se tudi napaja. Da je mera polna, so ga snovalci opremili se daljinskim upravljavcem in ne tako prijazno nalepko s ceno. Za vsestransko zvočno kuliso bo namreč potrebno odšteti 80 evrov.

www.logitech.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji