Objavljeno: 15.9.2000

WAP za vse uporabnike Mobitela

S 15. septembrom 2000 omogoča družba Mobitel (mailto:info.wap@mobitel.si) dostop do storitev WAP in svojih dveri WAP prek vstopne številke 18 18 18 tudi uporabnikom vnaprej plačane telefonije Mobi. Družini Mobipaketov se je zato pridružil Mobisokol+ s telefonom Motorola V2288, ki podpira pregledovanje vsebin WAP. Naprodaj bo za 39.900 tolarjev, novim naročnikom pa bo ob sklenitvi naročniškega razmerja na voljo za 27 tisoč tolarjev.

Študenti bodo za nov telefon plačali še 7 tisoč manj, lahko pa bodo izbirali med omenjenim telefonom in modelom Siemens C35. Obstoječi naročniki lahko pri nekaterih Mobitelovih posrednikih zamenjajo svoj stari telefon za novi V2288, ocenjena vrednost starega telefona pa bo odšteta od izhodiščne cene za nove naročnike.

Naročnikom je storitev WAP komercialno na voljo že od 15. julija, vsebine pa bogatijo z novimi ponudniki vsebin, med katerimi je z računalniškimi in telekomunikacijskimi novicami tudi revija Monitor.

V obdobju med 15. 9. in 15. 10. se bodo lahko vsi naročniki Mobitela GSM in mobijevci iz matičnega omrežja brezplačno priključili na Mobitelove dveri WAP. Po 15. oktobru pa bodo za naročnike začele veljati nove, nižje cene za dostop do številke 18 18 18, vendar je treba opozoriti, da je obdobje višje tarife za uporabo Mobitela podaljšano od 19. do 21. ure in bo zato večerno povezovanje dražje tudi za 50 %.

Naročniki Študentskega paketa bodo ob delavnikih med 7.00 in 21.00 za minuto tovrstne povezave plačali 14 tolarjev (ob vikendih in praznikih celodnevno pa 7 tolarjev), drugi naročniki pa 18 tolarjev (ob vikendih in praznikih celodnevno pa 8 tolarjev). Mobijevci bodo za vsako minuto v visoki tarifi odšteli s predplačanega računa 24 tolarjev, sicer pa polovico manj.

http://www.mobitel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji