Objavljeno: 11.6.2010

WD TV Live Plus HD Media Player

Pri WD-ju so še nekoliko izboljšali svoj multimedijski podaljšek WD TV Live. Novinca bomo prepoznali po dodatni oznaki Plus v imenu, novosti pa so omejene predvsem na mrežne funkcionalnosti. Tudi zunanja podoba ostaja zvesta linijam, ki sta jih začrtala predhodnika.

Multimedijski predvajalnik WD TV Live Plus HD media player se tako v zadnji različici lahko pohvali predvsem z izboljšano podporo za spletne video storitve, saj ponuja dostop do pestrih vsebin servisa Netflix, ki pa je žal omejen le na področje ZDA, torej Evropejcem bolj malo koristi. Poleg Netflixa je podprto tudi omrežje MediaFly, ki vsebuje številne posnetke ameriških komercialnih televizijskih programov kot so CNN, NBC, MTV, ESPN in drugi.

Manjših izboljšav je bil deležen tudi uporabniški vmesnik, nalepka »združljiv z Windows 7« pa izdaja, da je moč predvajalnik povezati z osebnim računalnikom z Windows 7 OS in mu s pomočjo Media Playerja in funkcije Play To na eleganten način servirati vsebine prek omrežne povezave. Predvajalnik svojo prodajno pot že začenja v ZDA, kjer trgovci zanj želijo 150 ameriških dolarjev.

www.wdc.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji