Objavljeno: 28.4.2009

Windows 7 po meri uporabnikov Windows XP

Pri Microsoftu očitno dobro spremljajo sprejetje svojih novejših operacijskih sistemov, ki jim namiguje, da na desetine milijonov uporabnikov več kot dobro shaja z operacijskim sistemom Window XP in jih menjava za novejšo različico ne zanima. V Redmondu jih bodo poskušali prepričati v nasprotno z implementacijo »načina Windows XP« v svežo sedmico.

Delovanje v načinu Windows XP bo uporabnikom Windows 7 pričaralo starejši uporabniški vmesnik, seveda obogaten z dodatnimi funkcionalnostmi zadnje Microsoftove pogruntavščine s področja operacijskih sistemov. Obenem bo novi način izkoriščal vse tehnološke prednosti nove zasnove (varnost, združljivost z novimi napravami, povezljivost ...) in čeprav se zdi, da bo zadeva uporabljala navidezno okolje, torej si pomagala s tehnologijo virtualizacije, pri Microsoftu zatrjujejo, da temu ne bo tako. Videli, pa vedeli.

Način Windows XP bo vključen le v treh različicah Windows 7 OS, in sicer: Professional, Enterprise ter Ultimate, kar daje jasno vedeti, da bodo morali domači uporabniki, ki si bodo zaželeli te funkcije, nekoliko globlje seči v žep.

www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji