Objavljeno: 4.5.2012

Xbox in Kinect za 99 dolarjev, v zameno za naročnino

Microsoft menda pripravlja novo marketinško potezo, s katero naj bi dodatno spodbudili prodajo igralne konzole Xbox 360 in še posebej dodatka zanjo, video kamere Kinect. 4 GB različica konzole naj bi po tem načrtu uporabnika stala le 99 ameriških zelencev, kar je seveda subvencionirana cena.

V zameno naj bi uporabnik z Microsoftom sklenil mesečno naročnino v višini 15 dolarjev za storitev Xbox Live Gold in sicer za obdobje vsaj dveh let. Na ta način se tudi na področje igralnih konzol seli strategija, ki so jo že pred leti ubrali ponudniki telekomunikacijskih storitev.

Microsoft pa z novo ponudbo ne cilja le na kupce igralnih konzol, denimo tistih, ki bi se sicer odločili za Sonyev PlayStation 3, temveč tudi na ponudnike večpredstavnih predvajalnikov in vsebin, kot sta Apple TV in Roku. Ameriški uporabniki lahko namreč že doslej v okviru storitve Xbox Live Gold dostopajo do celega niza spletnih pretočnih virov, kot so Netflix, ESPN, Epix movie streaming, Hulu Plus, Sony Crackle, Syfy, TMZ, HBO Go, MLB.TV in Vudu.

http://www.xbox.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji