Objavljeno: 13.9.2005

Xerox Slovenija in Avtera naznanila sodelovanje

Xerox Slovenija in Avtera sta na tiskovni konferenci objavila, da bo Avtera v prihodnje svoj prodajni program okrepila z Xeroxovimi izdelki. Avtera naj bi v prihodnje tako ponujala celoten Xeroxov program za poslovna okolja, potrošni material in večpredstavne naprave. V ponudbi se bodo sprva usmerili v prodajo laserskih tiskalnikov in večfunkcijskih naprav, nekaj pozornosti pa bodo deležni tudi LCD monitorji, ki jih je Xerox pričel ponujati v lanskem letu.

Ob sklenitvi dogovora je Xerox predstavil tudi dva nova izdelka, namenjena manjšim in srednje velikim podjetjem. Črno-bela večfunkcijska naprava WorkCentre M118 ponuja kopiranje, tiskanje, skeniranje in faksiranje dokumentov, na voljo pa bo v treh različicah: že osnovna bo ponujala dokaj pester nabor možnosti, najzmogljivejša pa je opremljena z vsemi dodatki, ki so na voljo, kot je enota za dvostranski tisk in opisni jezik postscript. M118 naj bi bil na voljo za okoli 300 - 500.000 tolarjev, odvisno od konfiguracije.

WorkCentre C2424 je barvna večfunkcijska enota, ki natisne do 24 strani v minuti. Temelji na tehnologiji SolidInk, ki jo je Xerox predstavil že v nekaterih laserskih tiskalnikih in pri kateri toner v tiskalniku zamenja barvni vosek. Tiskalnik je tako enostavnejši za vzdrževanje, tisk pa bolj ekonomičen in ekološki, saj je odpada precej manj. C2424 bo na voljo v treh različno zmogljivih različicah, njihova cena pa bo med 600.000 in 1.000.000 tolarjev.

http://www.xerox.si

http://www.avtera.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji