Objavljeno: 17.8.2012

Yahoo pripravlja družabno pogovorno oddajo

Spletni velikan skuša javnost pritegniti z novo pogovorno oddajo #HashOut, ki združuje elemente televizijskih programov z novimi komunikacijskimi kanali, ki jih tvorijo družabna omrežja.

Za zdaj še ni jasno, katera omrežja bodo vključena, najbrž pa bo kombinacija konkurenčnih omrežij (Twitter, Facebook, Google+) in lastnih spletnih storitev družbe Yahoo. Znano pa je, da bodo oddajo vodile slavne osebe, med katerimi so Maria Shriver, novinarka in bivša žena Arnolda Schwarzeneggerja, avtor znamenite TV serije "Lost" Damon Lindelof ter drugi znameniteži. Oddajo bo zagotovo mogoče spremljati prek spleta (pretočni zapis), povsem možno pa je, da ga bodo prenašali tudi ameriški kabelski operaterji. Datum začetka oddajanja je nedorečen, vendar bo nekje v drugi polovici letošnjega leta.

Yahoo ni edini, ki se spogleduje z združitvijo TV programov in družabnih omrežij. Nekaj podobnega menda pripravljajo pri Twitterju, med kandidati pa so še Amazon, Netflix in Hulu. Če se bo to izkazalo kot zanimivo in uspešno, ne dvomimo, da bodo sledili tudi drugi.

http://news.yahoo.com/hashout/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji