Oglasno sporočilo
Objavljeno: 4.9.2023

Za filmofile in ljubitelje domačega kina

Epson, kot vodilni proizvajalec 3LCD projekcijske tehnologije, pred­stavlja 4K 3LCD laserski projektor EH-LS12000B, ki navdušuje filmofile in ljubite­lje domačega kina z izjemno kakovostjo slike in vrhunsko izkušnjo na velikem platnu kar v udobju domačega okolja.

Uživajte v izjemni kakovosti prikaza

Projektor EH-LS12000B se ponaša z izje­mnimi tehnologijami, kot so 4K ločljivost s 8,3 milijona slikovnih pik, laserski vir svetlobe in podpora za HDR10+. Z visokim dinamičnim kontrastnim razmerjem 2.500.000:1 ter Epso­novo tehnologijo 3LCD zagotavlja žive barve in globoke črne odtenke, pri čemer se izogne­te »učinku mavrice«, ki je pogosto prisoten pri drugih projektorjih. Izboljšano kakovost slike dodatno nadgrajujejo funkcije 4K interpola­cije sličic, 4K superločljivosti ter prilagodljiva gama korekcija in samodejno izboljšanje kon­trasta, kar omogoča neprekosljivo doživetje domačega kina.

Razkrijte polni potencial 4K ločljivosti

Z EH-LS12000B lahko uživate v osupljivi ja­snosti in podrobnostih 4K ločljivosti. Epsono­va tehnologija 3LCD zagotavlja visok izhod svetlobe tako za bele kot barvne odtenke, ki znaša 2.700 lumnov, kar omogoča žive barve brez kompromisov. Podpora za HDR10+ do­daja dodatno dimenzijo vašemu oglednemu doživetju in razkriva zapletene podrobnosti in globino v vsaki prizoru. V temi pa boste oča­rani nad neverjetno kakovostjo slike, saj pro­jektor zagotavlja visoko kontrastno razmerje 2.500.000:1, kar prinaša globoke črne odtenke in izboljšano vizualno dinamiko.

Trajna in uporabniku prijazna rešitev

Epson EH-LS12000B je zasnovan za prepro­sto namestitev in trajnostno delovanje. Traj­nostni laserski vir svetlobe porabi manj ener­gije in omogoča do 10 let zabave. Namestitev je enostavna z motorizirano optiko, ki vključu­je motorizirano 2,1-kratno optično povečavo, motorizirano ostrenje in motorizirano nastavi­tev leče. Z razponom motorizirane nastavitve leče od vertikalnih ±96,3 % do horizontalnih ±47,1 % lahko dosežete natančno postavitev projekcije. Projektor prav tako omogoča na­predne kontrole, podpira različna razmerja sli­ke in je združljiv s kalibracijskim programskim orodjem Calman.

Projekcijska rešitev za dom, kot je še ni bilo

4K 3LCD laserski projektor EH-LS12000B je dokaz, da je Epson zavezan zagotavljanju brezkompromisne kakovosti slike in izjemne­ga doživetja domačega kina. Z naprednimi tehnologijami, enostavnostjo uporabe in traj­no zmogljivostjo ta projektor vsak prostor pre­tvori v pravi domači kino.

Projektor Epson EH-LS12000B je na trgu od leta 2022 in se je zakoreninil kot zmogljiv mo­del, ki odlično služi vsem uporabnikom. Za več informacij obiščite uradno spletno stran Epso­na ali se obrnite na pooblaščenega prodajal­ca TEKSEL d.o.o. kjer lahko dotični model tudi preizkusite.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji