Oglasno sporočilo
Objavljeno: 12.6.2023

»Že poznate nove NetApp diskovne sisteme družine serije C tipa QLC Flash?«

NetApp se je z izdajo nove družine modelov serije C približal potrebam in željam končnih strank po cenovno ugodnem, a še vedno zanesljivem in hitrem all-flash diskovnem sistemu za nekritične delovne obremenitve, ki ne zahtevajo odzivnih časov, merjenih v submilisekundah.

Tako kot serija A, ki je namenjena naj­zahtevnejšim delovnim obremeni­tvam, tudi serija C uporablja opera­cijski sistem ONTAP, ki omogoča preprosto po­vezovanje z oblakom, avtomatizirano zašči­to pred ransomware napadi in enak grafični vmesnik ne glede na lokacijo namestitve.

NetApp serija C je idealna:

• za prehod od hibridnega in diskovnega sistema HDD na all-flash pomnilnik;

• za časovno neobčutljive aplikacije, zbirke podatkov, VMware in lokalno dostopanje do podatkov;

• kot sekundarni ciljni shranjevalni prostor za varnostno kopiranje, obnovitev podatkov po katastrofah (disaster recovery) in tiering po­datkov.

Modeli serije C izstopajo s programskim paketom ONTAP ONE, ki že v osnovi vključu­je osnovne in napredne funkcionalnosti out of the box brez kompleksnega licenciranja.

ONTAP ONE – all-inclusive programski paket

Od funkcionalnosti bi izpostavili data tie­ring, Disaster recovery, popolno podporo raz­ličnim protokolom (NAS, SAN, S3), tehnologi­jo Snapshot in podporo za t. i. Multitenancy ter vključeno Anti-ransomware zaščito.

Na voljo so trije modeli serije C – C250, C400 in C800, ki jih je mogoče razširiti na gru­če s 24 vozlišči. Uporabljajo pogone NVMe, najmanjši C250 v ohišju 2RU pa ima učinko­vito zmogljivost 1,5 PB. NetApp zagotavlja, da lahko prihranite do 95 odstotkov prostora v racku in do 85 odstotkov pri stroških energije v primerjavi s HDD in hibridnim pomnilnikom.

Ob novi družini AFF C-Series je NetApp predstavil tudi nov model serije-A AFF A150, ki je idealen za srednje velika podjetja ter od­daljene in podružnične pisarne. Ta diskovni sistem omogoča distribuirane implementaci­je s tem, da izpolnjuje želje strank, ki zahtevajo shrambo vhodnega razreda s podporo za raz­širljivost navzgor, razširljivost navzdol in raz­širljivost v vodoravni smeri ter visoko stopnjo razpoložljivosti z uporabo podpore za Metro­Cluster IP.

Nazadnje je NetApp predstavil tudi pro­gram NetApp Advance, nov nabor programov in garancij, ki strankam pomagajo pri pripravi na prihodnost v lokalnih okoljih. Ta nabor po­nuja prožnost in sposobnost maksimalnega izkoristka naložbe, z možnostjo prilagajanja shrambe podatkov na lokaciji in prehoda na storitve shranjevanja v oblaku, ko se poslovne potrebe spremenijo.

Podjetje Alef distribucija SI zainteresiranim partnerjem in končnim strankam omogoča testiranje modela NetApp AFF C250 s kapa­citeto 122 TB in povezljivostjo 8x32Gb FC + 8x25GbE.

Za rezervacijo testiranja ali če potrebujete več informacij, nas lahko kontaktirate.

Stopite v stik z nami:

ALEF Distribucija SI, d. o. o., Brnčičeva ulica

15b, 1231 Ljubljana www.alef.com/si

Matic Čahuk, BDM za NetApp: matic.cahuk@

alef.com +38640343566

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji